(NE)chcete přijít o svou nemovitost?

Je možné, aby vám někdo ukradl vaši nemovitost? ANO, JE! Možná to  nevíte, ale nemovitosti se kradou ve velkém. Ano. To byl také jeden z důvodů, proč při úpravě katastrálního zákona vznikla novinka – ochranná 20 denní lhůta, kdy vás katastr bude kontaktovat jednoduše řečeno s informací, že se s vaší nemovitostí něco děje.

Super myšlenka, Nicméně, když vás někdo bude chtít podvést, zfalšuje vše. Kupní smlouvy,  podpis, občanský průkaz. Přesměruje si za pár korun doručování vaší pošty kam chcete a je to. Nic se nedozvíte. A až se to dozvíte bude již pozdě.

Věřte, že se to může stát? Děje se to! Co s tím? Váš majetek v hodnotě stovek tisíc či dokonce miliony korun si musíte ohlídat. Máte k tomu bezvadný nástroj. Jaký?

Služba sledování změn v katastru nemovitostí

Kompletní popis služby vám zašleme včetně registračního formuláře a ceníku. Napište nám ZDE.

Stručně:

Pokud má zájemce o službu datovou schránku, může si službu zřídit přes webovou aplikaci bez nutnosti návštěvy katastrálního ú řadu. V ostatních případech lze o z řízení služby zažádat osobně na kterémkoli katastrálním úřadu; žádosti o službu jsou vyřizovány na počkání a služba je aktivní hned po zaplacení úplaty.

Informace o změnách katastru v rozsahu 0 – 20 sledovaných nemovitostí stojí 200,- Kč.

Stojí vám investice do vašeho klidu ve výši  200,- Kč  za to? ANO – to je jediná správná odpověď.

Chcete se ještě na něco zeptat – můžete ZDE.

Krásné dny a užívejte si.

S úctou, Ivana

Reality