Vydělávej na realitách!

Doporučte mi nemovitost, staňte se realitním makléřem nebo pravou rukou zkušeného makléře a vydělávejte peníze v realitách.

Doporučitel 

Doporučte mi zprostředkování prodeje nemovitosti nebo pronájmu a já se s Vámi podělím o část své provize z realizovaného obchodu.

Pokud ve vaší profesi máte příležitost hodně mluvit s lidmi, je ideální začít si přivydělávat doporučením realitních služeb.

Odměna za doporučení činí 15 % z realizované provize realitního makléře.

Prakticky to znamená, že za každých 100 tisíc mé provize získáte 10 až 20 tisíc. Při cenách nemovitostí si tak můžete přijít na odměnu v řádu desítkách tisíc korun, aniž byste byli vázání zodpovědností nebo museli splňovat potřebnou odbornost.

Profese přímo v realitním businessu

Pokud jsou reality vaší srdeční záležitostí a práce na realitním trhu vás zajímá, zvažte, jaké jsou vaše silné stránky a můžete se do toho pustit. Obchodní typ bude spokojený v profesi realitního makléře. Zorganizovaný člověk zaměřený na detail bude úspěšnou pravou rukou makléře a kreativní lidé s estetickým cítěním se skvěle uplatní v propagaci, focení nebo home stagingu.

Pokud vás nějaká z možností jak si vydělávat v realitách zaujala, hledáte více informací ke vzdělání v oboru, praxi nebo už jste zkušení a hledáte jen spolupráci, která vám bude dávat smysl, neváhejte se na mne s důvěrou obrátit.

Vaše Ivana

 

Reality